GHOR opleidingen

Wij verzorgen opleidingen voor GHOR functionarissen. De opleidingen zijn tot stand gekomen naar aanleiding van het PLATO rapport en de expertmeeting  te Schiedam. Bij onze trainingen maken wij gebruik van gecertificeerde docenten met een GHOR verleden. Bij het ontwikkelen van onze opleidingen hebben wij de diensten van onze onderwijsdeskundige ingezet.

Tot nu toe hebben wij Officieren en Commandanten van Dienst Geneeskundig opgeleid, in gescheiden opleidingen en in een zogenaamde combicursus. De evaluaties van de opleidingen zijn op zijn minst positief te noemen.

Omdat de basisleerstof GHOR gereed is,kunnen wij de basisopleiding GHOR in heel Nederland kunnen verzorgen. We zijn tenslotte niet voor niets betrokken bij de ontwikkeling van die basisleerstof. 

Andere opleidingen kunnen op maat gegeven worden. Zo nodig kunnen wij een opleiding met u ontwikkelen. 

Alle opleidingen die in het PLATO rapport zijn genoemd kunnen wij voor u verzorgen. 

 

Ondersteuning bij oefeningen

 

Onze trainers kunnen uw organisatie ondersteunen bij het ontwikkelen, uitvoeren en evalueren van oefeningen.  Bij die ondersteuning wordt aandacht besteed aan een waarheidsgetrouw scenario. Bij de evaluatie wordt het resultaat van de oefening bepaald aan de hand van de daadwerkelijke prestaties.   

Training Crisisbesluitvorming

Wij beschikken over trainingsmogelijkheden voor (gemeentelijke) overheden in geval van crisis. Onze zeer ervaren trainer op het gebied van crisisbesluitvorming is in staat om tijdens table top oefeningen het uiterste uit de cursisten te krijgen. Deze training kan verzorgd worden op de locatie naar wens, zowel in het eigen crisiscentrum als op een gepaste locatie in binnen- en buitenland.

 

Levering en training AED hartdefibrillator

Wij leveren diverse modellen defibrillatoren aan onder meer verenigingen, kerken, bedrijven en overheden. De levering van de hartdefibrillator geschiedt in de regel na een training door onze gecertificeerde arts. De opleiding wordt verzorgd conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Er zijn opleidingsmogelijkheden voor cursisten met of zonder reanimatiediploma. 

Indien de cursist beschikt over een  diploma elementaire reanimatie duurt de opleiding een dagdeel. 

 

Up
Home
Advies
Diensten
Nieuws
Commentaar